System is Offline or so OpticsRE Says

Discussion about the OutBack OpticsRE system monitor

Moderators: OutBack, OutBack Moderator Team

System is Offline or so OpticsRE Says

Postby ColoradoBound on Fri Oct 13, 2017 7:43 am

I have a system with an AXS Port and everything was working fine until yesterday, then it stopped reporting to OpticsRE. I can still access my AXS Port with a Modbus app I have so the AXS Ports seems to be OK. The only thing I did different yesterday is that I accessed the AXS Port via FTP. Since then I have unplugged the unit many times and even reset it with the button but it still doesn't seem to be connecting to OpticsRE. Any ideas?

Thanks,
Eric
ColoradoBound
Member
 
Posts: 14
Joined: Sun Feb 26, 2017 9:36 am

Re: System is Offline or so OpticsRE Says

Postby ColoradoBound on Wed Oct 18, 2017 10:04 am

Anyone?
ColoradoBound
Member
 
Posts: 14
Joined: Sun Feb 26, 2017 9:36 am

Re: System is Offline or so OpticsRE Says

Postby David LeBow on Wed Oct 18, 2017 10:07 am

Your forum profile doesn't include your Optics site name. If you were to add that, we could take a look from here to see if there's something obvious.

Are you pretty convinced that your AXS port is still configured correctly from a TCP/IP standpoint? Is the network it's on configured for DHCP?

Otherwise, a first attempt to reconnect a non-communicating gateway (AXS-Port and/or Mate3) is to power-cycle them, but it seems as if you've tried that.

David
David LeBow
Vice President, Software Engineering


Alpha Technologies Inc. / OutBack Power Technologies
3767 Alpha Way Bellingham WA 98226 USA
http://www.alpha.com
User avatar
David LeBow
OutBack Management
 
Posts: 231
Joined: Sun May 03, 2015 10:42 am
Location: Bellingham, WA


Return to OpticsRE

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest