Changing settings by OpticsRe?

General Talk

Moderators: OutBack Moderator Team, OutBack

Post Reply
ivaldes1
Forum Virtuoso
Posts: 75
Joined: Sat Apr 20, 2019 8:06 pm
My RE system: Outback Radian GS8048a, Two Flexmax 80's, Outback gslc175-pv-120/240, Mate3s, 4 hub. Grid-Tie ABB Inverter PVI-3.8-OUTD-S-US-A 30 Sunpower Model SPR-X21-345 PV's divided into 8 panels for the ABB inverter, the other 22 panels on the FM-80's and Radian. LG hybrid car batteries in 6 clusters with approximately 30Kw capacity.

Changing settings by OpticsRe?

Post by ivaldes1 » Wed Sep 11, 2019 9:36 am

Hi, Is it possible to change settings by OpticsRe? I am logged in and can see status but I don't see a way or place to change settings.

User avatar
David LeBow
OutBack Management
Posts: 509
Joined: Sun May 03, 2015 10:42 am
Location: Bellingham, WA

Re: Changing settings by OpticsRe?

Post by David LeBow » Wed Sep 11, 2019 10:22 am

Hi Ignacio,

Click on "Device Map". Within the device map, click on the device whose settings you wish to change. That will cause a pop-up menu to appear which shows all existing settings and - if you have the proper rights to modify them (which it appears you do)... you can then set and save them as you wish.

Hope that helps!
David LeBow
Sr. Director, Software Engineering


Alpha Technologies Inc. / OutBack Power Technologies
3767 Alpha Way Bellingham WA 98226 USA
http://www.alpha.com

Post Reply