Changing settings by OpticsRe?

General Talk

Moderators: OutBack, OutBack Moderator Team

Post Reply
ivaldes1
Forum Member
Posts: 20
Joined: Sat Apr 20, 2019 8:06 pm
My RE system: Outback Radian, Two Flexmax 80's

Changing settings by OpticsRe?

Post by ivaldes1 » Wed Sep 11, 2019 9:36 am

Hi, Is it possible to change settings by OpticsRe? I am logged in and can see status but I don't see a way or place to change settings.

User avatar
David LeBow
OutBack Management
Posts: 482
Joined: Sun May 03, 2015 10:42 am
Location: Bellingham, WA

Re: Changing settings by OpticsRe?

Post by David LeBow » Wed Sep 11, 2019 10:22 am

Hi Ignacio,

Click on "Device Map". Within the device map, click on the device whose settings you wish to change. That will cause a pop-up menu to appear which shows all existing settings and - if you have the proper rights to modify them (which it appears you do)... you can then set and save them as you wish.

Hope that helps!
David LeBow
Vice President, Software Engineering


Alpha Technologies Inc. / OutBack Power Technologies
3767 Alpha Way Bellingham WA 98226 USA
http://www.alpha.com

Post Reply